Bedenktijd & retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen mag u de producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Kadodeco zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kadodeco geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kadodeco.nl. U dient in ieder geval uw volledige naam en factuur/ordernummer te vermelden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Gepersonaliseerde artikelen vormen een uitzondering
Producten die u via Kadodeco koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Annuleren
Een bestelling kan zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd. Uitgezonderd wanneer u een speciaal voor u gepersonaliseerd artikel heeft besteld of wanneer uw bestelling al is verstuurd. Wij zijn dan genoodzaakt de kosten voor dit artikel aan u door te berekenen.

Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u daartoe een e-mail te sturen aan info@kadodeco.nl of via het contactformulier. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

GEGEVENS & RETOURADRES
Kadodeco
Waelneslaan 14
3341 VM Hendrik Ido Ambacht
Telefoonnummer: 06 51 07 09 99 
E-mailadres: info@kadodeco.nl

© 2021 - 2024 KadoDeco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel